Ambitieteam 18+

Lopende activiteiten uit het sportakkoord

Het ambitieteam 18+ bestaat uit een groep enthousiaste vakleerkrachten, zorgmedewerkers, vertegenwoordigers van sport- en beweegaanbieders, sport- en cultuurcoaches en diverse professionals die een belangrijke link hebben met sport. 

Vanuit deze groep zijn plannen gemaakt op basis van de in het sport akkoord gestelde ambities. De activiteiten die uit deze plannen voortvloeien kun je op deze website terug vinden.

Inloopspreekuur

Ben je op zoek naar passend sportaanbod en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Of heb je een andere vraag t.b.v. sport, bewegen en gezondheid? Kom dan naar het inloopspreekuur!

Uitdagende beweegprogramma's

In zowel Groenlo als Lichtenvoorde is een mooi beweegaanbod voor ouderen. Bekijk welke lessen er zoal worden aangeboden via onderstaande button.

Beweegtuin

Hier komen binnenkort updates over de vooruitgang van de Beweegtuin te staan.

Workshops en voorlichtingsthema's

Hier komen binnenkort updates over de vooruitgang van de Workshops en voorlichtingthema’s te staan.

Gezondheidsbeurs

Hier komen binnenkort updates over de vooruitgang van de Gezondheidsbeurs te staan.

Beweegmaatje

Hier komen binnenkort updates over de vooruitgang van de Beweegmaatje te staan.

 

'Vrijetijdsmakelaar'​

Vrijetijdsmakelaar.nl is een platform voor en door alle inwoners van Oost Gelre. Aanbieders van sport en bewegen, kunst en cultuur, vrijwilligerswerk en ontmoeting kunnen hier hun aanbod plaatsen. Vrijetijdsmakelaar.nl wordt gefaciliteerd door de gemeente Oost Gelre.