Ambitieteam 18+

Lopende activiteiten uit het sportakkoord

Het ambitieteam 18+ bestaat uit een groep enthousiaste vakleerkrachten, zorgmedewerkers, vertegenwoordigers van sport- en beweegaanbieders, sport- en cultuurcoaches en diverse professionals die een belangrijke link hebben met sport. 

Vanuit deze groep zijn plannen gemaakt op basis van de in het sport akkoord gestelde ambities. De activiteiten die uit deze plannen voortvloeien kun je op deze website terug vinden.

Fitweek

Deze week besteden we éxtra aandacht aan gezondheid, een gezonde leefstijl en vitaliteit. 

Inloopspreekuur

Ben je op zoek naar passend sportaanbod en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Of heb je een andere vraag t.b.v. sport, bewegen en gezondheid? Kom dan naar het inloopspreekuur!

Uitdagende beweegprogramma's

In zowel Groenlo als Lichtenvoorde is een mooi beweegaanbod. Bekijk welke lessen er zoal worden aangeboden via onderstaande button.

Workshops en voorlichtingsthema's

Hier komen binnenkort updates over de vooruitgang van de Workshops en voorlichtingthema’s te staan.

Gezondheidsbeurs

Hier komen binnenkort updates over de vooruitgang van de Gezondheidsbeurs te staan.

Hier komen binnenkort updates over de vooruitgang van de Beweegtuin te staan.

Beweegtuin

Beweegmaatje

Hier komen binnenkort updates over de vooruitgang van de Beweegmaatje te staan.

 

Sport Mee!

Sport Mee! organiseert sport- en beweegaanbod speciaal voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Iedereen kan op zijn/haar niveau deelnemen aan activiteiten.

'Vrijetijdsmakelaar'​

Een platform voor en door alle inwoners van Oost Gelre. Aanbieders van sport en bewegen, kunst en cultuur, vrijwilligerswerk en ontmoeting kunnen hier hun aanbod plaatsen.

Scroll naar boven