De sportcast

Heel Oost Gelre Beweegt geeft invulling aan het lokaal Beweeg- en Leefstijlakkoord. Een akkoord van én voor alle inwoners van Oost Gelre! Maar,  wat houdt het precies in en waar houden wij ons zoal mee bezig? In onze podcast geven we antwoord op dit soort vragen en delen we allerlei interessante informatie en weetjes over sport, bewegen, gezondheid en een gezonde leefstijl in de gemeente Oost Gelre. Dit doen we natuurlijk niet alleen, maar samen met leuke gasten en onze vaste tafeldame, Nederlands voormalig volleybalster Lonneke Sloetjes. 

Heb jij nu een initiatief dat bijdraagt aan Heel Oost Gelre Beweegt? Stuur een mail! Wij denken graag met je mee, kijken waar we kunnen ondersteunen of hoe we je kunnen verbinden met andere partijenBeweeg

Wist je dat wij in Oost Gelre Beweeg- en gezondheidmakelaars hebben? Benieuwd wat zij precies doen en waar je voor bij hen terecht kunt? Luister snel de podcast!
In de allereerste aflevering vertellen we meer over het Beweeg- en Sportakkoord, de mooie stappen die al zijn gezet en de ambities die er liggen.
Scroll naar boven