Activiteiten

In onderstaand overzicht vind je alle activiteiten die wij de komende periode organiseren. Deze dragen bij aan gezond opgroeien en vitaal oud(er) worden in de gemeente Oost Gelre. Het zijn activiteiten die verbinden, activiteiten die mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengen.

Scholieren
voetbaltoernooi

Op 3, 10 en 17 april vindt het Scholierenvoetbaltoernooi plaats. Geef je snel op met je vriendjes uit de buurt, klasgenootjes of je beste vrienden. Alle combinaties zijn mogelijk. Samen gaan jullie de strijd aan, maar het draait natuurlijk allemaal om teamwork, sportiviteit en plezier. 

Fitweek

In 2024 vindt de fitweek van Oost Gelre plaats van 18 tot en met 25 mei. Deze week besteden we éxtra aandacht aan gezondheid, een gezonde leefstijl en vitaliteit. 

De Sportkantine van Oost Gelre

De organisatie is momenteel druk bezig met de voorbereidingen om er op zaterdag 25 mei 2024 net zo’n geslaagde avond als afgelopen jaar van te maken.

Uitdagende beweeg
programma's

In zowel Groenlo als Lichtenvoorde is een mooi beweegaanbod. Bekijk welke lessen er zoal worden aangeboden via onderstaande button.

Sport Mee!

Sport Mee! organiseert sport- en beweegaanbod speciaal voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Iedereen kan op zijn/haar niveau deelnemen aan activiteiten.

'Vrijetijdsmakelaar'​

Een platform voor en door alle inwoners van Oost Gelre. Aanbieders van sport en bewegen, kunst en cultuur, vrijwilligerswerk en ontmoeting kunnen hier hun aanbod plaatsen.

Scroll naar boven