ZOMERWEEK

Van 29 juli t/m 4 augustus organiseert Heel Oost Gelre Beweegt een zomerweek voor ouderen. In de zomer liggen veel activiteiten stil en vliegen (klein)kinderen vaak uit voor een vakantie. Wat ons betreft de perfecte periode voor het organiseren van een mooi programma, zodat er ook in de zomer voldoende omhanden is én mensen elkaar blijven ontmoeten!

We hebben eerst gekeken naar het bestaande aanbod – er is namelijk al heel veel in De Mattelier – en dit hebben we aangevuld met verschillende andere activiteiten. Het is een mooie mix geworden van bewegen, kunst en cultuur. Bij iedere activiteit is voldoende tijd om even samen te zitten, de dag door te nemen en wat te drinken.

Meedoen?

Deze week is voor iedereen. Dus, vind jij het leuk om mensen te ontmoeten en gezellig samen te zijn? Schrijf je dan zeker in! Begin juli zullen we het definitieve programma bekend maken en gaan we posters en flyers verspreiden. Er komt een inschrijfformulier bij De Mattelier te hangen met de verschillende activiteiten. Daarnaast is het mogelijk om je telefonisch aan te melden voor een activiteit op 06 – 42 49 77 44 tussen 09.00 en 17.00 uur.

HET PROGRAMMA

Scroll naar boven