25 mei 2024 - Dé Anytime Fitness Sportkantine van Oost Gelre

Een gezellige en sportieve avond met volop aandacht voor sport, sport gerelateerde onderwerpen én De Sportverkiezing Oost Gelre ’23!

De Sportkantine staat in het teken van ontmoeten, verbinden en van elkaar leren en is bedoeld voor sporters, sportliefhebbers en vrijwilligers van sportverenigingen.

Na het succes van de allereerste editie afgelopen 12 mei 2023, is de organisatie momenteel druk bezig met de voorbereidingen om er op zaterdag 25 mei 2024 net zo’n geslaagde avond van te maken.

Op het programma staat wederom een panel van topsporters en muziek van The Scrolling Phones. Niemand minder dan MAARTEN VAN DER WEIJDEN is gastspreker op deze sportieve avond.

Jij komt toch ook?

Meld je hieronder aan voor deze gezellige sportieve avond die in het teken staat van ontmoeten, verbinden en van elkaar leren!

De hoofdsponsor aan het woord...

“Als hoofdsponsor van Dé Sportkantine van Oost Gelre willen we graag ons steentje bijdragen aan de sportieve ontwikkeling van de verenigingen en hun sporters in Oost Gelre. De Sportkantine staat in het teken van ontmoeten, verbinden en van elkaar leren en is bedoeld voor sporters, sportliefhebbers en vrijwilligers van sportverenigingen. In het kader van verbinden en leren hebben we een artikel [AnytimeFitness-performance-coaching] geschreven over de invloed van fitness performance coaching in de amateursport en hoe Anytime Fitness Groenlo de verenigingen en hun sporters daarbij kan helpen.” Interesse in performance coaching? Neem dan rechtstreeks contact op met Vincent te Brake

Scroll naar boven