Ambitieteam 18-

Lopende activiteiten uit het sportakkoord

Het ambitieteam 18- concretiseert de ambities uit het lokaal beweeg- en sportakkoord en zorgt voor de uitvoering. Het ambitieteam 18- bestaat uit vertegenwoordigers van sportverenigingen, scholen, zorginstellingen, buurt/wijk-instellingen, gezondheidsinstellingen, bedrijven en gemeente. Er zijn twee ambitieteams, één voor jeugd en jongeren en één voor de doelgroep ouder dan 18 jaar.

Sportcarrousel

Klinkt haast te mooi om waar te zijn. Het idee achter onze Sport Carrousel is kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten. De eerste reeks van 10 vond plaats in 2022 en was een groot succes.

Sportdag

Een sportieve dag waar wordt gestreefd naar een mooi sport- en beweegaanbod van sportaanbieders uit heel Oost Gelre. Kinderen uit verschillende groepen van alle basisscholen uit de gemeente gaan lekker bewegen en kunnen kennismaken met allerlei sporten.

Sportweek

De Oost Gelre Sportweek vindt plaats van 12 t/m 20 mei 2023. Een sportieve week waarin we éxtra aandacht besteden aan het belang van sport en bewegen en bovenal proberen om Heel Oost Gelre in beweging te krijgen!

Sport Mee!

Sport Mee! organiseert sport- en beweegaanbod speciaal voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Iedereen kan op zijn/haar niveau deelnemen aan activiteiten.

Kookreisje

14 basisschoolklassen in de gemeente Oost Gelre is een kookreisje aangeboden. Op interactieve wijze kunnen de kinderen kennismaken met koken en gezonde voeding. De organisatie van deze kookreisjes is in handen van Mazzel en Leef met Loes.

'Vrijetijdsmakelaar'

Vrijetijdsmakelaar.nl is een platform voor en door alle inwoners van Oost Gelre. Aanbieders van sport en bewegen, kunst en cultuur, vrijwilligerswerk en ontmoeting kunnen hier hun aanbod plaatsen. Vrijetijdsmakelaar.nl wordt gefaciliteerd door de gemeente Oost Gelre.

Scroll naar boven