Sportweek

Pagina onder constructie

Wij zijn momenteel bezig om een nieuwe planning te maken voor de sportweek.
Wanneer we een nieuw schema hebben zullen we het zo snel mogelijk online zetten.

De Oost Gelre Sportweek!

Van 14 t/m 21 mei vindt de Oost Gelre sportweek plaats. Vanuit het sportakkoord is er een werkgroep in het leven geroepen die samen met de gemeente, het jongerenwerk, de Hamalandhal en uiteraard sport- en beweegaanbieders activiteiten organiseert om (nieuwe) sporters op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met sport en bewegen. Op deze pagina vind je een overzicht van de activiteiten in deze eerste sportweek.

De werkgroep staat onder leiding van Sanne Tenten van Kei-Fit.
sportweek@oostgelre.nl

LONGA V.S. RKZVC

ZATERDAG 14 MEI
MEER INFO

LOPERSGROEP '90

DINSDAG 17 mei
MEER INFO

WANDEL-3-DAAGSE

18 T/M 20 MEI
WEBSITE

GRATIS PROEFLESSEN HAMALANDHAL

DE HELE WEEK
MEER INFO

LIVO - WATERPOLO

ZATERDAG 14 MEI
MEER INFO

WIPEOUT STORMBAAN

VRIJDAG 20 MEI
MEER INFO

RUN2RUN

DE HELE WEEK
MEER INFO

OLDSTARS RUNNING

VRIJDAG 20 MEI
MEER INFO

SCHOLENVOLLEYBAL

ZONDAG 15 MEI
WEBSITE

UNIEKE SPELEN

ZATERDAG 21 MEI
MEER INFO

FITNESS

DE HELE WEEK
MEER INFO

De Oost Gelre Sportweek!

Van 14 t/m 21 mei vindt de Oost Gelre sportweek plaats. Vanuit het sportakkoord is er een werkgroep in het leven geroepen die samen met de gemeente, het jongerenwerk, de Hamalandhal en uiteraard sport- en beweegaanbieders activiteiten organiseert om (nieuwe) sporters op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met sport en bewegen. Op deze pagina vind je een overzicht van de activiteiten in de sportweek.

De werkgroep staat onder leiding van Sanne Tenten van Kei-Fit.
sanne@kei-fit.nl

Zaterdag 14 mei 2022

LONGA V.S RKZVC

Locatie: Sportpark de Treffer

Tijd: 18:00 uur

Kosten: nog nader bekend te maken

Op zaterdagavond is letterlijk en figuurlijk de aftrap van de Sportweek Oost Gelre. De voetballers van Longa’30 en RKZVC spelen de derby. Afgelopen edities stonden garant voor veel toeschouwers en mooie wedstrijden. De eerste wedstrijd is geëindigd in 1-1. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt de Sportweek Oost Gelre geopend en verrichten wethouder Sport Bart Porskamp en de voorzitter van de stuurgroep Bennie Bles de aftrap. Dit is figuurlijk de aftrap van de Sportweek Oost Gelre.

Dinsdag 17 mei 2022

Open training - Lopersgroep '90

Locatie:      De Swite

Tijd:              19.00-20.00

De hele sportweek

Gratis proeflessen Hamalandhal

HV Erix – Handbal

Dur jij het aan om een keer te handballen? Vraag deze week een proeftraining aan en train een maand lang gratis mee!

LBC’72 – Badminton

Ben jij klaar voor badminton en benieuwd naar deze super snelle racketsport? Vraag deze week een proeftraining aan en speel 3x gratis met ons mee!

Longa’59 – Volleybal

Spelen bij Longa’59 betekent sportiviteit, sporten in teamverband en volleybal voor iedereen! Vraag deze week een proeftraining aan en doe een keer mee!

Spirit’90 – Gymnastiek/Turnen

Gymnastiek/Turnen bij Spirit’90 betekent veelzijdigheid in beweging! Benieuwd naar ons aanbod of een keertje mee bewegen?

LZV – Zaalvoetbal

LZV heeft een 1e elftal dat op 1e divisie niveau acteert en heeft diverse recreatieve teams! Benieuwd naar zaalvoetballen bij LZV? Maandag 16 mei 19:00 : LZV 3 – LZV 5 in de Hamalandhal; Gratis entree!

Zaterdag 14 mei 2022

AVONDJE LIVO - WATERPOLO

Locatie: ’t Walfort – Aalten

Tijd: 18:00, 19:00, 20:00

Op zaterdagavond 14 mei spelen Heren 2, Dames 1 en Heren 1 hun thuiswedstrijd om resp 18:00, 19:00 en 20:00. Een mooie gelegenheid om de waterpolotoppers van ZPC Livo in actie te zien! De wedstrijden vinden plaats in ’t Walfort in Aalten en iedereen is welkom om te komen kijken en supporteren!

Vrijdag 20 mei 2022

Wipe out

Locatie:     Hamalandhal – Lichtenvoorde

Kinderen 8 t/m 12 jaar:         15:00-17:00

Kinderen 12 t/m 18 jaar:      17:00-19:00

Aanmelden gaat in tweetallen. Je probeert samen de snelste tijd neer te zetten! We hebben plek voor 24 duo’s per leeftijdscategorie. De stormbaan staat op de parkeerplaats van de Hamalandhal in Lichtentvoorde.

Opgeven doe je door een mailtje te sturen naar – talie@alsjemazzelhebt.nl

De hele sportweek

RUN2RUN

Hardlopen – voor beginners en gevorderden.

– Woensdag van 19.00 tot 20.00u – startpunt Kei-Fit

– Vrijdag van 09.00 tot 10.00u, op de baan bij de Swite

 

Powerwalk – voor beginners en gevorderden.

– Woensdag van 09.00 tot 10.00u, startpunt Radstake.

– Vrijdag van 18.30 tot 19.30u, startpunt Litac.

– Zaterdag van 09.00 tot 10.00, startpunt de Schans

 

Wandeltraining – recreatief

– Dinsdag van 09.00 tot 10.30 uur.

 

Wil jij meedoen? Meldt je dan aan via lc@run2run.info of bel met Cristel 06-27447677.

Vrijdag 20 mei

Oldstars running

Locatie:    Sportpark Den Elshof

Tijd:    9.00-10.15

Leeftijd:    55+

Met OldStars running wordt door middel van trainingsaanbod met aangepaste loopvormen en accent op coördinatie en kracht het aanpassingsvermogen vergroot. Daarnaast zal het aantoonbaar valrisico en de kans op blessures verminderen. Naast beginnende sporters is OldStars running geschikt voor oudere ervaren lopers en een grote groep senioren die er wat betreft alle niveau tussenin zit. Een aantal mensen op leeftijd traint al mogelijk vele jaren, maar te eenzijdig, te weinig gevarieerd en alleen of in kleine groepjes. In de visie van OldStars is (hard)lopen niet het doel, maar een middel om actief en sociaal bezig te zijn. In Groenlo is de OldStars running op vrijdagmorgen van 9.00-10.15 uur op het sportpark Den Elshof.

Zaterdag 21 mei 2022

Unieke Spelen

Locatie:     Hamalandhal

Tijd:             10.00-15.00

Meedoen, elkaar ontmoeten en plezier maken tijdens een sport- en speldag. Dat is waar het om draait tijdens de Achterhoekse Unieke Spelen die op zaterdag 21 mei 2022 worden gehouden in de Hamalandhal in Lichtenvoorde.

Sporters met een verstandelijke en / of lichamelijke beperking, van jong tot oud, maken kennis met het gevarieerde sport- en beweegaanbod in de Achterhoek. Deelnemers schrijven zich niet in voor één sport, maar rouleren tussen verschillende sport- en spelactiviteiten, zowel binnen als buiten. Van voetbal, stoepranden, tafeltennis en bocce tot judo, gym of dans. Daarnaast is er de mogelijkheid om de klimwand uit te proberen. Voor deelnemers met een ernstig meervoudige beperking is er een laagdrempelig beweegprogramma beschikbaar. Zo is deelname voor alle unieke sporters mogelijk!

Fitness

GYMBOX

Woensdag 18 mei: Running Bootcamp van 9.00 – 10.00 uur
Donderdag 19 mei: Kettlebell clinic van 15.00 – 16.00 uur

+ 2 gratis proeflessen naar keuze vanuit ons lesaanbod (Cross Boxing, TRX-training, HIIT, Functional Training, Gymbox Running, Kettlebell clinic)

Aanmelden kan via bovenstaand emailadres en voor meer informatie zie
ook: https://fysiotherapieoostgelre.nl/bravo-2-0/gymbox-oost-gelre/

KEI- FIT

GRATIS 7-dagen pas!
Probeer Kei-Fit tijdens de Oost Gelre Sportweek: fitness, groepslessen, tennis, squash en eGym. Meld je aan door te mailen naar lichtenvoorde@kei-fit.nl en we maken een eerste afspraak! Neem ook een kijkje op www.kei-fit.nl