VOLOP GEZELLIGHEID EN SPORTIVITEIT TIJDENS DÉ TWEEDE EDITIE VAN DE ANYTIME FITNESS SPORTKANTINE VAN OOST GELRE

De grote zaal van De Mattelier in Groenlo was wederom goed gevuld tijdens Dé Anytime Fitness Sportkantine van Oost Gelre. Het boeiende programma, met o.a. Maarten van der Weijden als gastspreker, werd goed ontvangen door de bezoekers. Natuurlijk was er uitgebreid aandacht voor De Sportverkiezing '23. De organisatie kijkt terug op een mooie editie. "Super om te zien hoe sport en bewegen leeft in onze gemeente én hoeveel mooie sportprestaties er geleverd worden. Wij zijn blij dat we het op deze manier een mooi podium en volop aandacht kunnen geven. Op naar volgend jaar!"

WINNAARS 2023

SPORTER VAN HET JAAR ’23
Björn Demkes (47)

DEZE PHOTO-2024-04-05-00-37-41 5

SPORTTEAM VAN HET JAAR ’23
Dames 1 Voltige Vereniging Lichtenvoorde

DEZE PHOTO-2024-03-30-20-19-19 3

PUBLIEKSPRIJS ’23
Jente Slütter

IMG_2824

DÉ INITIATIEFPRIJS VAN HEEL OOST GELRE BEWEEGT
De Eigenwijze Triatlon

SPORTTALENT VAN HET JAAR ’23
Julian Peszynski (17)

BIJZONDERE SPORTERS VAN HET JAAR ’23
G-team Grol Longa

VRIJWILLIGERS VAN HET JAAR
De vrijwilligers van M.F.A. De Bult werden in het zonnetje gezet vanwege al hun verdiensten voor deze mooie plek in Vragender.

De hoofdsponsor aan het woord...

“Als hoofdsponsor van Dé Sportkantine van Oost Gelre willen we graag ons steentje bijdragen aan de sportieve ontwikkeling van de verenigingen en hun sporters in Oost Gelre. De Sportkantine staat in het teken van ontmoeten, verbinden en van elkaar leren en is bedoeld voor sporters, sportliefhebbers en vrijwilligers van sportverenigingen. In het kader van verbinden en leren hebben we een artikel [AnytimeFitness-performance-coaching] geschreven over de invloed van fitness performance coaching in de amateursport en hoe Anytime Fitness Groenlo de verenigingen en hun sporters daarbij kan helpen.” Interesse in performance coaching? Neem dan rechtstreeks contact op met Vincent te Brake

Scroll naar boven