Geslaagde eerste brainstorm

Geslaagde eerste brainstorm

Afgelopen dinsdag 13 juni vond de eerste brainstorm bijeenkomst plaats om de eerste stappen te zetten richting het lokaal Leefstijlakkoord. Het te ontwikkelen akkoord heeft als doel een gelukkig en gezond Oost Gelre. Alle partijen en organisaties die zich bezighouden met een gezonde leefstijl of leefomgeving waren van harte uitgenodigd om op een actieve manier mee te denken over thema’s zoals een kansrijke start, gezond opgroeien, een gezonde leefomgeving, fitte werknemers en vitaal ouder worden.

Fantastische opkomst

Het was een zeer geslaagde middag. Fantastisch om te zien dat er zoveel mensen en organisaties zijn die een steentje bij willen dragen! Er werd in groepen gebrainstormd over de verschillende uitdagingen die er zijn op het gebied van leefstijl in onze gemeente. Wat is de oorzaak ervan en wat zijn mogelijke oplossingen, maar ook wat levert het Oost Gelre op? De komende tijd wordt alle input verzameld, zodat er stappen gemaakt kunnen worden in de richting van een lokaal Leefstijlakkoord. Een plan van de gemeenschap voor de gemeenschap waarin onze ambities, met bijbehorende doelen en actiepunten, staan, die bijdragen aan een gezondere leefstijl en daarmee een gelukkiger en gezonder Oost Gelre.

De brainstorm gemist?
Niet getreurd. Je bent meer dan welkom om mee te denken en mee te werken aan een gezond en gelukkig Oost Gelre. Stuur een mail naar Loes Lageschaar zodat je meegenomen wordt in de communicatie rondom de ontwikkelingen van het lokaal Leefstijlakkoord. Noteer ook alvast 10 oktober in de agenda. Op deze middag vindt de vervolgbijeenkomst plaats, waarin we de ontwikkelingen tot dan toe zullen bespreken, maar ook verder gaan concretiseren en prioriteren.

Ook interessant...

Scroll naar boven