Leefstijlakkoord

Werk mee aan een
gelukkig & gezond Oost Gelre!

Op dinsdag 13 juni vindt de eerste brainstorm plaats over het lokaal Leefstijlakkoord. Wij nodigen alle partijen die werken aan een gezonde leefstijl of leefomgeving van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en mee te denken over thema’s zoals een kansrijke start, gezond opgroeien, een gezonde leefomgeving, fitte werknemers en vitaal ouder worden.

Gezond opgroeien en vitaal ouder worden

Een gezonde leefomgeving creëren en behouden staat hoog op de agenda van de gemeente Oost Gelre. Gezondheidsmakelaar Loes Lageschaar is bezig met het opzetten van het lokaal Leefstijlakkoord, met als doel gezond opgroeien en vitaal ouder worden in onze gemeente.

We willen zoveel mogelijk partijen laten aanhaken en samenbrengen die werken aan een gezonde leefstijl, van het prille begin tot aan gelukkig en fit oud worden. Er is al zoveel kennis en er zijn al veel mooie initiatieven in de gemeente Oost Gelre. Het aanbod moet in kaart worden gebracht en de grootste winst valt te behalen in het verbinden en samenwerken van deze organisaties.

Wil jij ook werken aan een gezondere gemeente?

Heb jij inzichtelijk wat er leeft in de gemeente en een visie over waar het naartoe moet? Heb je goede ideeën, maar kom je niet verder in de uitvoering? Op dinsdag 13 juni vindt de eerste brainstorm plaats over het lokaal Leefstijlakkoord. Wij nodigen alle partijen die werken aan een gezonde leefstijl of leefomgeving van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en mee te denken over thema’s zoals een kansrijke start, gezond opgroeien, een gezonde leefomgeving, fitte werknemers en vitaal ouder worden. 

Locatie: Den Diek
Tijd: 16.00 – 18.00 uur (er wordt gezorgd voor een gezonde hap 😉 ) 

Aanmelden!